Išsaugokite šį saldų ir aštrų kokteilį kitiems pusryčiams. Agurkai ir greipfrutai suteikia šiam kokteiliui sultingumo jausmą, nereikia išvalyti sulčiaspaudės.
Pastaba: šaldytos avietės šį kokteilį atvėsina. Jei naudojate šviežias avietes, įdėkite kelis ledo kubelius, kad jos atvėstų. Nedvejodami naudokite bet kokį jums patinkantį pieną; Jei norite tirštesnio kokteilio, naudokite mažiau pieno.
Premija: pagal šį receptą taip pat gaminami skanūs popsai. Tiesiog užšaldykite mišinį ledų formelėse per naktį. Jei rinksitės popsus, atsisakykite garnyro.
Porcijų skaičius: 1-2
INGRIDIENTAI
- 1 pagaliukas arba samtelis Nature’s Sunshine Power Beets
- 1 stiklinė augalinio pieno
- 1/4 puodelio graikiško jogurto ir dar daugiau papuošimui
- 1 valgomasis šaukštas. chia sėklų ir dar šiek tiek papuošimui
- 1 puodelis šaldytų aviečių *žr atkreipkite dėmesį, jei naudojate šviežias avietes
- 1 colio gabalėlis šviežio imbiero arba 1 šaukštelis. malto imbiero
- 1/4 puodelio agurko, supjaustyto vidutiniais kubeliais
- 1/4 greipfruto iš sėklų, nuluptų ir supjaustytų vidutiniais kubeliais
INSTRUKCIJOS
Sudėkite visus ingredientus į didelio greičio trintuvą (blenderį). Pradėkite mažu greičiu 15 sekundžių, tada maišykite dideliu greičiu 30–60 sekundžių arba iki vientisos masės.
Supilkite į stiklinę ir papuoškite trupučiu jogurto, galite jogurtą atskiesti trupučiu pieno. Ant viršaus pabarstykite chia sėklų ir patiekite su šiaudeliais.